Ardennen sportweekend - karateclubhulst.nl

Ardennen sportweekend

Ardennen

Ieder jaar gaat onze club op weekend in de Ardennen. Het is één van onze hoogtepunten in het karate jaar.

Ooit begonnen als sportweekend in Marche en Famenne met de "Guy".  Nadien hebben Dennis en Erwin de organisatie opgepakt. Momenteel zijn het Peter en Dennis die zich inzetten om er ieder jaar weer een fantastisch weekend van te maken.

Van vrijdagavond tot zondagavond verblijven we ergens in de Ardennen en vullen de tijd met tal van activiteiten.
De verblijfplaats kan van alles zijn. Een omgebouwde schuur, een tent of een chique gebouw op een vakantiepark. We hebben ook geen vaste plaats in de Ardennen waar we naartoe gaan. Ieder jaar zoeken we iets nieuw. Alhoewel het kan voorkomen dat we na een bepaalde tijd terugkeren naar een plaats waar we al geweest zijn.

De activiteiten zijn iedere keer anders. Om je een indruk te geven, hier een voorbeeld programma:
Vrijdag:
19:00  vertrek
22:30  aankomst Ardennen
23:00  vertrek avondzoektocht
na de zoektocht, soep en brood, wat drinken en slapen
Zaterdag:
08:00 opstaan en ontbijt
09:00  mountainbiken
14:00  klimmen en abseilen
na avondeten quiz en vrij programma
Zondag:
08:00 opstaan en ontbijt
14:00  kajakken
17:30  avondeten en terugkeer huiswaarts.

De groepsgrootte varieert meestal tussen de 15 en de 25 personen. Indien je lid bent van de club en minstens 15 jaar kun je mee. Ook kun je je vrouw/man/vriendin of vriend meebrengen. Over wanneer wat en hoe word je tijdig geïnformeerd op de club of via de site.
Voor een impressie van een weekend, kijk naar de foto pagina's van de Ardennen.